Gammel magi – Det grønne dyr – udkommet d. 15 august 2022

Bogen Gammel magi – Det grønne dyr er en spændende historie om hvordan de to drenge Milo og Lau vækker et grønt dyr til live ved hjælp af magi. Dyret er en stor hjælp, men der er også problemer ved at være ansvarlig for sådan et dyr.

Skrevet med lix 14 og er 79 sider lang uden illustrationer. Bogen kan købes ved forlaget Elysion og alle online bogshops. Den kan også bestilles hjem af din lokale boghandler.

Læs anmeldelser herunder ⬇️

Lau viser Milo et kort med et grønt dyr.
”Det kan vækkes til live,” siger han.
Kortet har Lau arvet efter sin farfar, der arbejdede med magi som ung. Drengene gennemfører et gammelt ritual, og snart begynder der at ske underlige ting.
Har de to drenge vækket et mystisk, grønt dyr til live?

Lix 14

Bogblogger @narmortaler skriver: “Bogen har et lix 14 og henvender sig til børn omkring 3. klassetrin i læseniveau, men det er bestemt en bog, som godt kunne læses med og for hinanden, da sproget er let og meget visuelt, så man slet ikke kan lade være med at se ALT for sig! Bogen har nemlig ikke illustrationer som sådan, derfor er det en rigtig god øvelse for mellemtrinselever at arbejde med det visuelle sprog i den her bog 😀”

Bogblogger @trebbien83 skriver: Det blev grint, men også lidt frygt imens bogen blev læst. Det er en spændende bog, som både fangede os voksne, men mest vores to drenge på 6 og 10 år. De var med til at læse lidt op selv når der lige skulle være en pause fra perleriet.
Bogen er delt op i små kapitler, som gør det mere overskueligt for børn, der er i gang med at læse lidt større bøger. Der er godt gang i spænding og humor. Mine drenge kan nikke genkendende til nogle af elementerne, som er i bogen. Bogen var også god til at have en dialogisk læsning omkring, fx snakkede vi efter hvert kapitel om hvad der var sket og hvad der mon kommer til at ske.
Jeg giver bogen 5 stjerner ud af 5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *