Jeg hedder Lone Halkjær og er forfatter til en række letlæsningsserier og bøger til mellemtrinnet. Jeg brænder for den spændende historie, og hvis jeg kan putte lidt visdom ind mine fortællinger, kan du være sikker på, at jeg vil gøre det.

Oprindelig er jeg uddannet Datalog fra Ålborg Universitet og har udviklet IT systemer i over 15 år, men jeg har altid haft hovedet fuldt med historier, som insisterede på at blive fortalt. Ind i mellem så vedholdende og vedvarende, at det var svært at passe mit arbejde med IT og det var nok også derfor, jeg tog konsekvensen og begyndte at skrive fuld tid i 2018.

I 2019 debuterede jeg med letlæsnings-gyser-serien Hjemsøgt, som består af 4 bøger og udkom ved forlaget Elysion til gode anmeldelser og en fantastisk lektør udtalelse. Året efter udkom Naomi-serien på 3 bøger, og i 2021 er Tor og ridder Arn serien føjet til mine letlæsnings udgivelser hos forlaget Elysion.

I 2022 blev det til otte udgivelser, blandt andet letlæsningsserien Den sidste drage som blev kåret som årets bedste startlæsningsbog efter nominering af Københavns Børnebiblioteker med efterfølgende læser afstemning.

Bogen Zombiekamp i Minecraft udkom til bogforum i 2022 og vækker stor glæde hos læsere rundt om i landet.

Hvis du klikker ind på hvert bogbillede, kan du finde link til de anmeldelser bogserierne har fået.

Sidst men ikke mindst, vil jeg slutte af med at fortælle, hvor meget jeg brænder for at skrive spændende historier, der kan fange læseren. Det er forskelligt hvad der griber og virker fængende for en læser, så det er dejligt, at der er så mange dygtige forfattere her i Danmark, og at de skriver på hver sin måde og indenfor alle tænkelige genrer. 💙

Jeg er gift og mor til tre børn og tre katte ❤️