Feen Ibilil er en højtlæsningsbog med smukke illustrationer lavet af Kamilla Heinze.

Bogen er på 40 sider og kan købes hos Byens forlag, Saxo og andre online boghandler og kan selvfølgelig bestilles hjem hos din lokale boghandler.

Bogblogger @Fantastiske_fantasi skriver: Bogen lagde op til en rigtig god snak om hvordan man er en god ven. Og hvordan man lytter til hinanden. Venskaber går nemlig begge veje, og det er ikke kun vigtigt at have en ven, men også at man selv ved hvordan man er en god ven. Det er man fx ved at lytte.
Tak til forfatter @forfatter_lone_halkjaer for at skrive en bog, der lagde op til så god en snak mellem min 5 årige og mig ❤️
Samtidig viser historien også at alle kan have brug for hjælp. Ibilil er vant til at være den store der hjælper, men nu blev hun den lille der havde brug for at der kom én og hjalp hende, og det er helt helt okay ❤️ ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi giver bogen 5 ud af 5 enhjørninger 🦄 Læs hele anmeldelsen her

Bagsidetekst: Feen Ibilil lever en stille tilværelse inde i en stor skov, hvor hun passer på alle de mindste dyr. En stormvejrsdag bliver hun grebet af en kastevind og ført langt væk hjemmefra.

Ibilil er bange og forslået, da hun endelig slipper fri fra vinden. Landskabet er fremmed og ukendt, men heldigvis bliver hun mødt med venlighed i form af enhjørningen Fanur.

Selvom Ibilil først er bange for hans størrelse, opdager hun hurtigt, at Fanur både er sød og hjælpsom.

Feen Ibilil får en ny ven anbefales til højtlæsning for alders­gruppen 3-7 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *