Bogen er på 176 sider og kan købes hos forlaget Krabat, Saxo og alle andre online boghandler, og den kan bestilles hjem fysisk hos boghandler.

Bogen er meget pupolær og har fået mega mange gode anmeldelser – bl.a. skriver bogbloggerne @norogfarlaeser: “Det er en af de bedste gamerbøger, vi har læst. Det er genialt at trække et element fra den virkelige verden (faderens diabetes) ind som spændingselement og fedt at familien ikke kender spillet og kan stille dumme spørgsmål på læserens vegne!”

Tobias vågner lørdag morgen til lyden af sin søsters skrig. Der står en edderkop fra Minecraft foran hoveddøren.
Luften er fuld af elektricitet, og det går op for Tobias, at hans familie er havnet i den bane, han lige har bygget i Minecraft.


Nu gælder det kampen for overlevelse i en verden fuld af blokke, hvor skeletter og creepers er ude efter den lille familie.

@Skolebibliotekeren_lene William var virkelig begejstret for bogen og det univers, der bliver skabt. Selv om Tobias og hans søster er 14 og 16, så spiller alder ikke nogen rolle, og den passer fint fra 3. klasse og til mellemtrinnet, hvor børnene vil være bidt af emnet.

Varme anbefalinger fra især William, men bestemt også fra mig.

Hele anmeldelsen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *