Hjemsøgt serien er en super uhyggelig serie – Kun for læsere med gode nerver!

Der er 4 selvstændige bøger i serien og de er alle letlæste, skrevet med kun lix 9 og 24 sider. Rettet mod 2-4 klasse. De flotte illustrationer på forside og inde i bøgerne er lavet af Rasmus Jensen. Peter Kehlet har stået for design og serien er udkommet ved forlaget Elysion, hos Saxo og Gucca.

Bogblogger you.look.like.a.book giver Den hvide hund 5/6 stjerner og de 3 andre bøger 6/6 stjerner og siger om serien: “Selvom bøgerne kun er skrevet i lix 9 og henvender sig til børn fra 2-4.klasse, så indhylles man fuldstændig i den uhyggelige stemning og glemmer alt omkring sig. Hårene rejser sig på ens arme, det løber en koldt ned ad ryggen og man mærker virkelig både sin egen og karakterernes frygt, utryghed og nervøsitet.” – Læs hele anmeldelsen her.

Læs flere anmeldelser under bogpræsentationen:

Den hvide hund stopper Emil, da han er på vej hjem i mørket. Den knurrer og truer ham. Der er ikke ret langt hjem, men hvordan kommer han forbi hunden? Måske kan den bil, der kommer mod ham, hjælpe?

Det er snart midnat og jeg står alene på kirkegården. Jeg skal hente en ring på en grav, men uhyggelige monstre forfølger mig. En zombie, en mumie og en sort kappe og bagerst løber et rigtigt skelet.

Adam skal være alene hjemme med sin storebror. Da Adam hører bank på ruden og ser en skelethånd, overvinder han sin frygt for den sorte kælder og løber derned. Men er det klogt?

Da to søstre skal sove for første gang i deres nye hus, ser Mia en tåge som bevæger sig midt i værelset. Den gør hende rædselsslagen. Hvad skal hun gøre?

Bogblogger NorogFarlaeser anmelder: Hjemsøgt er en serie små gyserbøger på Lix 9 skrevet af @forfatter_lone_halkjaer 😊 Så de egner sig til 2.-3. klasse. Bøgerne har alle børn i hovedrollen og bruger det klassiske gysertrick med et uhyggeligt twist til allersidst 😱😁

Men jeg er igen imponeret over, hvad der findes af læs selv bøger til de helt små klassetrin.. Sproget er godt og varieret på trods af det lave Lix tal og de korte sætningerne. Dertil kommer illustrationer af Rasmus Jensen, som er flotte og skræmmende 😊

Bogblogger @bechsbooks anmelder: Bøgerne i serien er velfortalte og rigtig uhyggelige på bedste gyservis.
Lone Halkjær har skrevet en fed gyserserie. Hjemsøgt kan læses af både børn (med gode nerver) og unge – ja voksne som jeg, kan også godt være med

Jeg må lige til slut endnu engang fremhæve Rasmus Jensen illustrationer – de er SÅ gode.
5 store stjerner til Hjemsøgt fra mig.

1 Comment

  1. Kanon god serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *